fbpx

Välkommen till Insjön X AB

BADTUNNOR & SPA

Traditionella träkar med innovativa lösningar för hållbarhet & lyxiga utebad

Om tanken på ett vitt plast eller emaljbadkar verkar lite förutsägbart, tar träbadkar det moderna badrummet till en helt ny nivå av lyx. Att ta ett bad i ett djupt fristående träbadkar har länge varit en tradition i många kulturer.  Vi använder nu vår hantverksskicklighet  för att tillverka  badrumsdetaljer, badkar, kommoder och annan inredning i massivt trä för att tillverka produkter som är fantastiska, hållbara, lyxiga och varar länge. 

Vi tillverkar våra utebad och andra inredningsdetaljer i massivt trä, med inslag eller detaljer av bland annat akryl eller annan plast & ädel-trädetaljer. Varje bad produceras och monteras 100% för hand. Efter montering så slipas och poleras produkterna omsorgsfullt och besiktigas innan de levereras till kunden. Samtliga produkter har IX kvalitetsskylt monterad samt innehar vår 2 år långa produktgaranti. 

Skötsel & hygien

Ett utebad av trä kan nog vara ett av de vackraste inslagen på altanen eller i trädgården. Men det kräver kanske lite mer av dig som ägare än om ni väljer ett bad med insats av plast. Lite som skillnaden mellan att ha en plast eller träbåt, om man regelbundet följer våra skötselråd så går det inte bara fort, man har en produkt som inte bara ser ny ut år efter år den blir med automatik mer hygienisk. glöm inte, alla utebad måste skötas om i olika utsträckning. 

Ett urval av våra badrumsprodukter

Vi bygger ert bad precis som ni vill ha det!

Genuint trä eller kanske med transparent plastinsats, bubbelbad? Led-belysning? Cederpanel? Valnöt? Inslag av mässing eller aluminium? vad ni vill ha löser vi! Runt, 8 kantigt eller ovalt, djupt eller grunt, ni väljer precis som ni vill ha ert bad! Vi har naturligtvis våra standard modeller och storlekar, men bygger efter kundens önskemål. både till privatpersoner och till företag. 

Hög kvalité

Vi arbetar uteslutande med produkter och komponenter som har erkänt hög kvalité. cirkulationspumpar, luftpumpar eller vattenjet, ja vi erbjuder naturligtvis även elvärme som alternativ. LED belysning med mera, alla delar kommer från kända leverantörer som Svenska Phaléns eller Amerikanska Balboa. Vi använder oss av rostfria stålband och marinaluminium i våra kaminer, oavsett om kaminen är monterad i eller utanför badet.

X