fbpx

Välkommen till Insjön X AB

Bli Återförsäljare

Här kan du som företagare ansöka eller finna information om våra produkter

Vi välkomnar företag & organisationer med F-skatt, att skicka in ert intresse att sälja våra produkter, i er fysiska så väl som er webbutik. längre ner på sidan ( kontakta oss) kan ni enkelt fylla i ett formulär, så tar vi kontakt med er så fort vi kan. Eller så slår ni oss en signal på 010-4958383.

Insjön X AB söker alltid efter nya engagerade återförsäljare, både med fysisk butik & dropshippare. Hör av dig om du är intresserad, Antingen via ett mail eller ett telefonsamtal. 

Insjön X AB är ett special snickeri i Dalarna, Gagnef för att vara noga. Vi tillverkar allt ifrån skärbrädor till mindre byggnader åt våra kunder. Våra egna produkter kan du se i vår webshop. Förutom det så har vi även försäljning av snickeritorkat virke i många olika dimensioner och sorter. Maskin uthyrning lokalt samt montering och snickeripersonal för olika arbeten. Om ni har frågor eller funderingar eller en idé, tveka inte att ta kontakt med oss, vi löser det mesta! .  Servicen, den nivå vi håller, är vi mycket stolta över. Vi gör allt för att våra återförsäljare ska få support som behövs, så snabbt som möjligt.

LEGOTILLVERKNING
Boost your Success

Välj mellan våra produkter, beställ alla eller enstaka! Eller så kanske ni har en egen idé om en produkt. Vi är behjälpliga från idé till färdig produkt, små eller stora serier, allt är välkommet. 

Tveka inte! ta kontakt med oss idag!

X